top of page

6 SNABBA INTÄKTS-STRATEGIER

Vill du veta hur jag vände min värsta säljmånad till ett av årets bästa, så är detta blogginlägg för dig!


Sommaren 2019 satt jag och Eva, Ladylegend Medias Costumer Manager och tittade på vår marknadsplan och Ladylegend Medias vision: att inspirera 1 miljard kvinnor att starta och driva framgångsrika företag.


Vi är långt ifrån målet...


Men EN SAK ÄR SÄKER. Det är tufft att driva eget och hålla igång likviditeten och kassaflödet.


Så, jag kavlade upp ärmarna i september efter en overksam verksamhet och sjukskrivning i somras och sorgen över pappas cancerbesked och bortgång, behövde jag ta igen 3 månader på EN MÅNAD.


Det har varit en otrolig tuff period men jag hade aldrig velat vara utan den för nu vet jag med hela kropp och knopp...


...exakt vad jag behöver göra för att fördubbla och nästan trippla kassaflödet på EN MÅNAD för att återhämta oss ekonomiskt efter diverse olika saker som hänt i bolaget.


Så, nu delar jag med mig av mina insikter.


1. Tappa ej hoppet. Gå in i kärlek och tro på att unversium endast vill att du ska nå ditt högre syfte med alla bakslag som kommer. Att livet aldrig händer emot dig utan för dig. Sen...


2. Blotta nedgången eller nollorna för nyckelpersoner i ditt team eller med nyckelpersoner i ditt liv som överkommit nedgångar och tuffa perioder. Berätta att bolaget ligger på minus och bolla lösningarna tillsammans.


3. Digitalisera. Ta din bästsäljare och gör den köpvänlig online.


4. Släpp stoltheten över din tjänst, pris eller produkt. Sänk priset och skapa en kortvarig kampanj och erbjud den massivt i sociala medier och nyhetsbrev. Teamet föreslog 20.000:- rabatt på vår bästsäljare. Min intuition sa 35.000:- i rabatt för jag hade inte firat min 35 årsdag. Se alltså till att alltid ha något att fira oavsett omständigheter.


5. Lansera dina nedskissade drömprodukter. Hade vi inte varit i skarpt läge hade vår globala nätverksidé och engelska onlinekurser (som redan var inspelade), samt vår LYX business weekend legat kvar på hyllan.


6. Mobilisera och jobba på. Hade inte mitt team sett min inasts skulle de inte kommit med sin insats. Inge hopp och eliminera oro med produktivitet.


LÄRDOMEN. När jag känner oro och ängslan betyder det att jag behöver bli mer produktiv och generös. Då löser sig allt.

Hoppas att mina 6 intäkts-strategier kan hjälpa dig fördubbla dina intäkter i bolaget. De hjälpte mig och gjorde vår minus-månad till en av de bästa säljmånader vi haft 2019.


Kommentera gärna här eller på Facebook och berätta vilken strategi du är sugen på att implementera nu!


Kolla även in vår produkt som hela teamet är så stolta över att ha lanserat här: www.ladylegendmedia.comSenaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Benjamas Pluma
Benjamas Pluma
Oct 05, 2019

Vilken strategi tar du med dig?

Like
Ladylegend-media-benjamas-pluma-thankful

LADYLEGEND

MILJONBOLAGSKLUBBEN

Välkommen till Sveriges bästa business-klubb inom digitalisering för entreprenörskvinnor. 

 

Benjamas Pluma lär kvinnor bygga miljonbolag med systerskap och guldkant i vardagen.

bottom of page