top of page

Jobba Hemifrån: Från 0 till 100.000:- i månaden under start-up fasen...

I denna video går jag, Benjamas Pluma, grundare av Ladylegend Media & Miljonbolagsklubben igenom hur jag lärde mig digital marknadsföring och skapade en effektiv digital strategi och kunde göra det mesta genom att jobba hemifrån.


Kraften av att lära mig att leverera snabb varumärkesbyggande online genom digital marknadsföring hjälpte mig att gå från 0 till 100.000:- i månaden under min start-up fas.


SE VIDEO om min resa från ”Disaster to Master” i digital marknadsföring genom att klicka på bilden nedan.Läs mer och lägg dig på Miljonbolagsklubbens gästlista HÄR, så får du lanserings-erbjudandet via mail.

P.S. Ligger du redan på gäst-och väntelistan, så kommer fina erbjudanden, extra utbildnings-videos och bonusar i din mailbox inom kort.


Med kärlek & handlingskraft,

Benjamas Pluma

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Ladylegend-media-benjamas-pluma-thankful

LADYLEGEND

MILJONBOLAGSKLUBBEN

Välkommen till Sveriges bästa business-klubb inom digitalisering för entreprenörskvinnor. 

 

Benjamas Pluma lär kvinnor bygga miljonbolag med systerskap och guldkant i vardagen.

bottom of page